Praktische informatie

OPSTAPLOCATIE

Uitvalsbasis voor alle tours is onze opstapplek op het Jacob Groenewoud Plantsoen, met prachtig zicht op de alom bekende John
Frostbrug. Alle tours starten en eindigen op deze plek in het centrum, In overleg is het mogelijk om een ander start- of eindpunt
te kiezen. Laat me je wensen weten!

MEENEMEN

Wij zorgen voor de helmen en handschoenen. Zelf meenemen: Jas, camera, mondkapje en bij zomers weer een zonnebril en
natuurlijk de zonnebrandcrème.

ANNULEREN

Bij annulering van een geboekte tour, tot 48 uur van te voren, vergoeden we 100% van de betaalde kosten (exclusief eventuele
transactiekosten). Tussen 48 en 24 uur vergoeden we 50% van de betaalde kosten (exclusief eventuele transactiekosten). Bij
annuleringen minder dan 24 uur voor de start van de tour is er geen terugbetaling meer mogelijk. Uitzonderingen hierop zijn
voorspelde aanhoudende regen of extreme weercondities zoals sneeuw of ijzel.

WEER

Bij voorspelde aanhoudende regen of extreme weercondities zoals sneeuw of ijzel zijn er 3 opties:

  • We plannen een nieuw tijdstip op een andere dag. Hopen dat het dan beter weer is!
  • We besluiten samen om toch te gaan! Je hebt immers je regenjas ingepakt!
  • Annuleren. Helaas, we blazen de boel af en het feest gaat niet door. Wij vergoeden 100% van de betaalde kosten exclusief eventuele transactiekosten.
Arnhem Sidecar Tour; Een unieke manier om Arnhem en omgeving te beleven.
Boek nu een tour
Ural-Arnhem-Sidecar-Tours

FAQ

IS EEN MOTOR MET ZIJSPAN VEILIG?

Ja, motoren met zijspan zijn zeker veilig. Anders dan normale motoren zijn ze veel stabieler omdat ze drie wielen hebben. Daarnaast is de Ural M63 compleet gerestaureerd.

IS EEN HELM VOOR DE OPZITTENDEN VERPLICHT?

Ja, voor iedere opzittende van een motorfiets met zijspan is het volgens de wet verplicht om een helm te dragen. Deze hoef je niet zelf mee te nemen. Arnhem Sidecar Tours heeft goedgekeurde helmen voor de opzittenden. Helemaal ontsmet na ieder gebruik en indien gewenst met haarnetje te gebruiken.

IS HET COVID-19 PROOF?

Ja, we werken volgens de geldende richtlijnen. Omdat we, eenmaal op de motor, niet kunnen voldoen aan de 1,5 meter afstand werken we met mondkapjes of een gelaatsscherm. Jouw gids heeft hiervoor binnen de anderhalve meter zijn helmvizier gesloten. Indien de beide gasten uit hetzelfde huishouden komen is het rdagen van een mondkapje tijdens de rit niet nodig. We gebruiken jethelmen voor onze passagiers welke voorafgaand aan elke tour gedesinfecteerd zijn. Ook de delen van de motor die veelvuldig vastgepakt worden ontsmetten we. Handgel en desinfect is aanwezig.

WAT MOET IK MEENEMEN?

Zelf meenemen: Jas, camera, mondkapje en bij zomers weer een zonnebril en zonnebrandcrème. Wij zorgen voor jouw helm en handschoenen.

MOET IK ME (EXTRA) VERZEKEREN?

In Nederland zijn alle opzittenden van een motorvoertuig verzekerd volgens de wettelijke aansprakelijkheidsverzekering van het motorvoertuig. Wel is het raadzaam om zelf een reisverzekering te hebben.

WANNEER KAN IK HET BESTE MIJN TOUR BOEKEN?

Helaas zijn we beperkt in onze beschikbaarheid voor het verzorgen van tours. Het is daarom raadzaam om van tevoren te boeken als er nog beschikbaarheid in onze agenda is. Het is soms ook mogelijk om voor dezelfde dag / weekend te boeken. Stuur Bart een WhatsApp bericht voor de mogelijkheden op korte termijn of bijzondere verzoeken: +31 6 38967400.

WAT ALS HET SLECHT WEER IS?

Een beetje regen kunnen we hebben, daarmee kan onze tour dan ook prima doorgaan. Bij echt aabhoudende regen kijken we of er een ander moment beschikbaar is met minder neerslag. Mocht dat niet lukken dan geven we 100% van de betaling retour.

HOE PASSEN ER TWEE PASSAGIER OP EEN ZIJSPAN MOTORFIETS?

Er past 1 passagier in de bak en 1 achterop het zweefzadel. Beide plekken hebben 360 graden rondom zicht en zijn comfortabel. Gedurende de tour is het leuk om af en toe van plek te wisselen. (Helaas niet met de bestuurder dan hè, dat kan alleen voor de foto!)

MAG IK ZELF RIJDEN OP HET ZIJSPAN?

Nee, het is niet mogelijk om zelf het zijspan te besturen. Elke tour is voorzien van een privé chauffeur: Bart! Het is dan ook niet mogelijk om het zijspan te huren zonder chauffeur.

KAN IK MIJN EIGEN ROUTE SAMENSTELLEN?

Jazeker! Tijdens de routes die wij aanbieden bezoeken we bijzondere plekken waarover jouw gids je van interessante achtergrondinformatie kan voorzien. Maar als je een ander idee hebt dan kan dat natuurlijk ook! Ook is het mogelijk om Bart en zijn Ural in te zetten voor bijzonder vervoer, denk aan een fantastische entree op een feest of misschien zelfs een bruiloft!

WAAR IS HET START- EN EINDPUNT?

Uitvalsbasis voor alle tours is onze opstapplek bij het Jacob Groenewoud Plantsoen, naast de kruising Kadestraat/Nieuwe Kade. We hebben een mooi plekje nabij de traptreden naar de lage Rijnkade. In overleg is het mogelijk om een ander start- of eindpunt te kiezen.

Contactgegevens

Heb je vragen? Neem dan contact op met Bart: +31 6 38967400, info@arnhemsidecartours.nl

Scan my VCard and
send me a WhatsApp!

qrcode-VCard